Gravstenen – ett minnesmärke

Vi hjälper till med gravstenen. Gravstenen är ett minnesmärke anhöriga både nu och i framtiden. Olika former, storlekar och material finns att välja mellan men valen begränsas ofta av vad kyrkogården har för möjligheter. Hos oss kan du i lugn och ro gå igenom ditt val av gravsten tillsammans med oss.

Finns det en befintlig gravsten så hjälper vi till med att komplettera den med ny text.

Vi samarbetar med flera gravstensleverantörer.

Nyhet – QR bricka på gravsten

Med hjälp av en QR-kod och en smartphone kan man direkt vid graven besöka den avlidnes digitala minnessida på nätet.

QR-brickan klistras fast på gravstenen med ett speciallim som inte skadar stenen och den går också lätt att få bort. Den är dessutom liten och diskret och stör inte gravstenens övriga dekorationer.

Beställ QR-brickan här >>

Gravstenar i glas

En gravsten i glas är ett vackert och personligt alternativ till en traditionell gravsten, den upplevs som ljus, lätt och unik. När solen lyser reflekteras ljus och skuggor på det transparenta glaset på ett effektfullt sätt. Det vackra motivet är ljusbeständigt och är lika fint på gravstenens båda sidor.

Made in Glasriket, Småland

Det är verkligen en vacker och personlig gravsten som lyser upp gravplatsen under årets olika årstider.  En vanlig gravsten i glas väger 35 kg och mäter 50 x 70 cm och finns i olika former med olika motiv. Det är möjligt att formge en helt unik glasgravsten efter egna önskemål i samarbete med våra skickliga formgivare och hantverkare. Alla glasgravstenar tillverkas i Glasriket i Småland.

Vi erbjuder dessa vackra och unika glasgravstenar genom vår samarbetspartner Glasgravsten Sweden AB.